Arkiva Kategorish: Rrefim i besimit

Rrefimi i besimit

Ne jemi të përkushtuar ndaj Konventës së Lozanës por gjithashtu shprehim bindjen tonë në këto të vërteta të mëposhtme.

Ne besojmë:

  • Në Bibël si Fjala e Perëndisë. Ne besojmë se Bibla konsiston vetëm nga dhjata e vjetër dhe e re. Çdo fjalë e saj është e frymëzuar nga Perëndia përmes autorëve njerëzore dhe prandaj Bibla, siç ishte dhenë nga Perëndia, është tërësisht Fjala e Zotit. Ajo është tërësisht e pagabueshme dhe është autoriteti ynë për çdo çeshtje të besimit dhe të jetës. Vazhdoni leximin

ne ndertim

per ndihme klikoni njekohesishe shift+n

 

rrefimi.mp3